3M | Model 8835+ | FFP3 | Mondmasker

Uitverkocht

3M Mondmaskers staan bekend om hun draagcomfort en optimale bescherming. De 3M 8835 FFP3 RD besteld u gemakkelijk en snel via de webshop. Topkwaliteit, minimale ademweerstand en de zekerheid van een goed werkend product. Met deze ffp3 mondmasker bent u klaar voor elke klus.

 

Door de grote vraag naar beschermende producten is dit model niet op voorraad. Als u opzoek bent naar een passende adembescherming en bent u een particulier ? Dan volstaat een ffp2 mondmasker prima. Bezoek onze actuele voorraad sectie voor alle modellen en varianten.

Vergelijk

3M FFP3 Mondmasker

De 3M stofmasker biedt optimale bescherming en uitstekende draagcomfort. Het 8835 FFP3 fijnstofmasker is inzetbaar tegen stofdeeltjes tot 50x MAC-waarde (Maximale Aanvaardbare Concentratie). De 3M 8835 FFP3 R D stofmasker is verkrijgbaar per stuk.

Onderhoudsvrije mondmasker

Het 3M 8835 FFP3 RD onderhoudsvrij mondmaskertje en is te gebruiken tegen stofdeeltjes tot 50 x WNG (Wettelijke Nederlandse Grenswaarde). De 3M mondmaskers is hiernaast voorzien van een gepatenteerd (Cool Flow) uitademventiel.  Dit vermindert de opbouw van warmte waardoor u langer het mondmaskertje voor langere periodes kunt gebruiken. Zelfs in vochtige en warme omstandigheden.

Het 3M 8835 FFP3 mondmaskertje staat erom bekend het een hoge mate van duurzaamheid en comfort heeft. Hiernaast beschermt het tegen zowel vaste als vloeibare deeltjes. Verder is hij uitgerust met een zachte binnenring en een robuust schelp- en cupdesign.

De 3M mondmasker 8835 FFP3 voldoet aan het hoogste beschermingsniveau dat in de Europese norm EN149:2001 (A1:2009) is vastgelegd. Heeft u vragen over dit model, of bent u benieuwd naar de actuele voorraad ? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Extra informatie

Product

Mondmasker

Voorraad

Tijdelijk uitverkocht

Merk

3M

Model

3M 8835+

Masker type

Wegwerp maskers

Filterklasse

FFP3

Uitademventiel

Ja

Ventilator

Nee

Kleur

Wit

Plaats een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

error: www.mondmaskertje.nl

Hoofdmenu

3M stofmasker 8835+ (FFP3) Mondmasker kapje stof mondkapje

3M | Model 8835+ | FFP3 | Mondmasker