Drager | Model X-plore 1730 | FFP3 | Mondmasker

Uitverkocht

Om de effectiviteit van de mondmasker te garanderen is kwaliteitsmateriaal en een goede afdichting van groot belang. De Dräger X-plore 1700 heeft een ergonomische vorm en is voorzien van zacht materiaal die goed aansluit op uw gezicht. Het neuskussentje & de neusklem zorgen ervoor dat de mondmasker goed op zijn plaats blijft zitten.

 

De binnenzijde is voorzien van fleece-materiaal, is hypoallergeen, waterafstotend en voelt aan de binnenzijde zacht aan. Op deze manier blijft uw ademweerstand laag wat erg handig is als u voor langere periodes een mondmasker gebruikt.

Vergelijk

Het CoolSAFE™-filtermateriaal is speciaal ontwikkeld om optimale bescherming te bieden. De filter is voorzien van verschillende lagen waarin grove en fijne deeltjes worden opgevangen. Tegelijkertijd blijft de ademweerstand erg laag, zodat de gebruiker voor langere periodes kan doorwerken zonder moe te worden. Daarnaast worden de mondmaskers onderworpen aan de zware eisen van de (optionele) dolomietstoftest.

Hun resistentie tegen dichtslibben bij hoge blootstelling aan stof werd met goed gevolg getest. Bij activiteiten met blootstelling aan een hoog stofgehalte (bijv. tunnelbouw), zorgt dit voor een langere levensduur van de mondmasker. Dit verlaagt de kosten van gebruik, terwijl de hoge mate van draagcomfort gegarandeerd blijft.

Extra informatie

Product

Mondmasker

Merk

Dräger

Model

DragerX-plore 1730

Masker type

Wegwerp maskers

Filterklasse

FFP3

Uitademventiel

Ja

Ventilator

Nee

Kleur

Wit

Plaats een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

error: www.mondmaskertje.nl

Hoofdmenu

Drager X-plore 1730 mondmasker (FFP3) adembescherming (2)

Drager | Model X-plore 1730 | FFP3 | Mondmasker