Honeywell | Model SuperOne 3208V | FFP3

Uitverkocht

De Honeywell SuperOne 3208V is een mondmasker in de FFP3 serie. Voorzien van een uitademventiel waardoor deze gemakkelijk en zonder problemen voor langere periodes gebruikt kan worden. De SuperOne 3208V is een halfstijf mondmaskertje waarvan het bovenste deel is voorgevormd.

 

Aan de binnenzijde is het mondkapje voorzien van zacht materiaal waardoor deze gemakkelijk voor langere tijden achter elkaar gebruikt kan worden.

Vergelijk

De HoneyWell Mondmasker SuperOne 3208V is een comfortabel wegwerpmasker dat geschikt is voor diverse werkzaamheden. Het mondkapje heeft een voorgevormd bovendeel met een goede pasvorm. Hiernaast past het neusstuk zich automatisch aan. Twee elastieken zorgen ervoor dat de mondmasker gemakkelijk bevestigd kan worden. Deze is vervolgens gemakkelijk op de juiste positie in te stellen.

De mondmasker is voorzien van een uitademventiel wat het ademen en praten makkelijker maakt. Aan de binnenzijde voelt hij zacht aan en door zijn lichte ontwerp kan hij moeiteloos voor langere periodes achter elkaar gebruikt worden. Hiernaast is het mondkapje goed te gebruiken i.c.m een (veiligheids)bril. Het maskertje is vrij van latex, PVC en siliconen.

Als u merkt dat het ademen steeds moeilijker gaat dan is de filter waarschijnlijk verzadigd. Het is dus verstandig deze op tijd te vervangen voor optimaal gebruik. De HoneyWell SuperOne 2308V is een mondmasker in de FFP3 klasse. Deze masker heeft de hoogst mogelijke filterefficiëntie (minimaal 98%) en beschermt hiermee tegen vaste en vloeibare toxische deeltjes.

Pluspunten

    • Uitademventiel voor meer comfort
    • latex-, siliconen- en PVC-vrij
    • Geschikt voor gebruik met een bril
    • Communiceren blijft gemakkelijk
    • Zacht voor de huid

Extra informatie

Product

Mondmasker

Merk

Honeywell

Model

Honeywell SuperOne 3208V

Masker type

Wegwerp maskers

Filterklasse

FFP3

Uitademventiel

Ja

Ventilator

Nee

Kleur

Wit

Voorraad

Tijdelijk uitverkocht

Plaats een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

error: www.mondmaskertje.nl

Hoofdmenu

Honeywell SuperOne 3208V mondmasker (FFP3) stof mondkapje beschermin

Honeywell | Model SuperOne 3208V | FFP3