Morandi KF94 Kindermasker div. keuren – 10 st.

9.95

Deze 4 laags KF94 Mondmasker is een van de veiligste FFP2 maskers op de markt dat ideaal is voor dagelijks gebruik. Dit mondmaskertje komt oorspronkelijk uit Korea en is door de jaren heen voornamelijk gebruikt tegen verontreinigende stoffen in de lucht. In tegenstelling tot de bekende blauwe wegwerpmaskers maken deze mondmasker gebruik van een verbeterde pasvorm waarmee ze lekkage aan de zijkanten van uw gezicht helpen voorkomen.

 

- Geschikt voor kinderen van 5-12 Jaar
- Voorzien van geïntegreerde neusbeugel
- Voorkomt lekkage aan de zijkanten
- Helpt beslagen brillen te voorkomen
- Helpt een benauwd gevoel te voorkomen

Clear
Vergelijk

1. Hoog beschermingsniveau
Het KF94-masker is duurzaam en houdt meer dan 94% van de fijne deeltjes tegen. Het beschermt uw luchtwegen tegen o.a fijn stof en virussen.

2. Een minder benauwd gevoel
Deze FFP2 maskers zijn uitermate licht en zorgen minder snel voor een benauwd gevoel. Met traditionele maskers komt het geregeld voor dat deze te dicht tegen uw mond aankomen met een benauwd gevoel als gevolg. Omdat KF94 maskers aan de voorkant meer ruimte hebben is het dragen ervan gemakkelijker en comfortabeler.

3. Past op alle gezichten
Een KF94 kindermasker kenmerkt zich door zijn compacte vorm. Een groot voordeel is ook dat hij goed aansluit op de zijkanten van uw gezicht. Er komt nauwelijks lucht langs de zijkanten binnen, en door de verstelbare geïntegreerde neusbeugel is deze makkelijk aan te passen aan de contouren van uw gezicht.

4. Ideaal voor brildragers
Ook voor kinderen die een bril dragen is dit een van de beste mondmaskertjes op de markt. Dit model sluit perfect aan en helpt hiermee lucht lekkage te voorkomen.

Extra informatie

Merk

Morandi

Voorraad

Op voorraad

Product

Mondmasker

Masker type

Kindermasker, Wegwerp maskers

Norm

GB2626-2006

Aantal

1 zak 10 stuks

Filterklasse

KF94, FFP2, KN95

Geïntegreerd filtervakje

Nee

Kind of volwassene

Kinderen

Materiaal

Non-woven, Anders

Voor geslacht

Mannen, Vrouwen

Uitademventiel

Nee

Selecteer een kleur

Morandi Black, Morandi Blue, Morandi Green, Morandi Grey, Morandi Grey Green, Morandi Oatmeal, Morandi Pink, Morandi Sand Pink, Morandi Yellow

error: www.mondmaskertje.nl

Hoofdmenu

Morandi kids KF94 kinder masker FFP2 mondmasker sand pink roze

Morandi KF94 Kindermasker div. keuren - 10 st.